fbpx
For ansøgere

En proces med nærvær, indsigt og de rigtige spørgsmål

Vi skaber værdi for ansøgere til et job

Vores rekrutteringskonsulenter er erfarne og dygtige specialister med erhvervsmæssig tyngde, der har mange års erfaring med at møde, vurdere og ansætte mennesker. Når vi rekrutterer, gør vi det altid med stor vægt på, at kandidatens faglige erfaringer og personlige profil begge matcher stillingen fuldt ud. På den måde kan vi skabe de bedste match for vores kunder – og den største værdi for dig som ansøger.

Du får altid noget med videre - også selvom du ikke får jobbet

De rekrutteringer vi står for, er professionelle og strukturerede processer med stor respekt for ansøgerne. Vi udviser diskretion, kommunikerer løbende gennem processen og bestræber os på at give dig en konstruktiv oplevelse hele vejen igennem.

Er du kandidat til et job gennem os, vil du frem for alt opleve en nærværende, ærlig og meget dybdegående dialog omkring din profil og dit match til stillingen. Vi stiller skarpe spørgsmål og diskuterer mange forskellige elementer af dine erfaringer og dig selv. En ansøger er derfor altid sikker på at få noget med videre fra et møde, også selvom personen ikke får jobbet.

Det hører vi igen og igen fra de ansøgere, vi holder samtaler med, og det er dét, der gør det lidt anderledes at være kandidat hos os.

Kontakt os


Morten Tange

EXECUTIVE OUTPLACEMENT CONSULTANT

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 20 78 44 24

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i INAC Denmark og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA