fbpx
INAC Professionel Rekruttering

"Det bedste, jeg har oplevet i rekrutteringsbranchen"

"Professionelt og med empati og respekt for mennesket/kandidaten. Det bedste, jeg har oplevet i rekrutteringsbranchen."
 
"Det har simpelthen være så positiv en oplevelse, og jeg har lært så meget af de tests, opgaver og drøftelser, jeg har været igennem. Jeg har følt en "opbygning" af mig - også selvom jeg ikke var så heldig at lande jobbet. Jeg har fået så godt og positivt et indtryk af jer - og håber jeg kommer til at samarbejde med jer igen. Alt i alt top karakter herfra!"
 
Hos INAC Executive Search Denmark sætter vi en stor ære i at behandle kandidaterne godt. Vi håndholder den enkelte kandidat, så der opbygges tillid og ærlighed mellem os, og så kandidaten føler sig tryg. Samtidig er vores mål altid, at kandidaten tager noget med sig videre fra processen uanset udfaldet. Derfor gør udtalelser som disse fra tidligere kandidater i en af vores rekrutteringsprocesser os rigtig stolte!
 
Tryghed er nøglen. Trygheden skaber vi ved at bygge kandidaterne op igennem forløbet gennem bl.a. cases, personligheds- og færdighedstests og 360 graders referenceindhentning. I forløbet bliver den enkelte kandidat også i stor grad bevidstgjort om sin motivation for stillingen samt evne til at skabe succes. Vi vil nemlig sikre, at både vores kunde og kandidaten træffer det rigtige valg.
 
Skal vi hjælpe med jeres næste Executive Search proces?
Kontakt Thomas Secher på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller besøg vores hjemmeside: https://bit.ly/38MblOZ

Kontakt os


Morten Tange

EXECUTIVE OUTPLACEMENT CONSULTANT

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 20 78 44 24

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i INAC Denmark og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA