fbpx

Rekruttering

Når en strategisk stilling skal besættes, oplever bestyrelsen eller direktionen ofte, at det er vanskeligt både at definere stillingen men også at få et klart billede af det konkrete kandidatmarked. Det kræver nemlig en omhyggelig og dybdegående proces at definere og tiltrække de rigtige profiler.
 
INAC Executive Search Denmark er din professionelle Executive Search partner til rekruttering af executives, direktører og topledere. Vi identificerer og kvalificerer det kandidatfelt, der kan skabe den efterspurgte værdi for jeres virksomhed og finder dermed den profil, som kan bringe jer i mål i forhold til den opstillede strategi og de økonomiske mål.
 
Vi arbejder efter de højeste kvalitetsstandarder og er udvalgt blandt de 40 bedste Executive Search virksomheder i verden. Derfor kan du trygt regne med, at vi både sikrer en kvalificeret og effektiv proces.
 
Er det afgørende for jer at få den helt rigtige C-level medarbejder på plads i jeres organisation, og betyder det noget for jer, at processen er effektiv og arbejder efter de højeste standarder med fokus på også at give potentielle kandidater en god oplevelse? Så kontakt Thomas Secher på +45 20 88 72 81 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.📲
Læs mere om executive search her:
 

Kontakt os


Morten Tange

EXECUTIVE OUTPLACEMENT CONSULTANT

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 20 78 44 24

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i INAC Denmark og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA