Persondata

Registrering, opbevaring og brug af
persondata i Tange Gruppen.

Generelt om persondatahåndtering

For at varetage vores opgaver som konsulenthus, markedsføre vores ydelser og indgå samt gennemføre aftaler registrerer vi i Tange Gruppen forskellige persondata. Typen af data, vi registrerer og opbevarer, varierer alt efter kunde- eller kandidatforholdets natur. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi håndterer persondata i forskellige dele af forholdet til vores kunder og kandidater.

Områder
Tange Gruppen registrerer grundlæggende persondata i forbindelse med følgende aspekter af kunde- eller kandidatforholdet:

  • Individuel sparring og coaching
  • Rekruttering
  • Holdforløb og arrangementer
  • Markedsføring
  • Referencer
  • Kontrakter og samhandel

Ajourføring og brud
Du kan til enhver tid informere os om opdateringer til dine oplysninger ved at henvende dig direkte til os på e-mail, og i nogle tilfælde kan du selv opdatere dine data digitalt.

Ved kendskab til eller forsøg på brud på datasikkerheden vil alle implicerede parter samt Datatilsynet blive informeret øjeblikkeligt.

Udlevering eller sletning
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi må bruge og opbevare dine data. Det gør du ved at tage direkte kontakt til os på e-mail. Vi gør opmærksom på, at mange af vores ydelser og meget af vores kommunikation ikke kan finde sted uden de påkrævede samtykker.

Du kan også altid anmode om at få udleveret eller slettet dine data permanent ved at henvende dig til e-mail. Drejer det sig om at få udleveret dine data, vil vi sende dem til dig i en krypteret e-mail.

Kontakt
Anden henvendelse om vores brug og håndtering af persondata skal ske på e-mail.

Du kan læse mere om persondataforordningen og de generelle anbefalinger for databeskyttelse på Datatilsynets hjemmeside her.

Jobsøgning hos Tange Gruppen?

I Tange Gruppen rekrutterer vi medarbejdere for en lang række kunder, men du kan selvfølgelig også være i den situation, at du ønsker at søge job hos os i konsulenthuset Tange Gruppen. Du kan læse mere om registrering og opbevaring af persondata i forbindelse med ansøgning om opslåede stillinger samt uopfordret jobsøgning nedenfor.

Jobsøgning hos Tange Gruppen

Vores procedurer

Download PDF’er med beskrivelser af, hvordan vi registrerer, opbevarer og bruger persondata i forskellige aspekter af forholdet til vores kunder og kandidater.

Afgiver du samtykke til, at vi må håndtere dine persondata i forbindelse med en specifik ydelse eller kommunikation, forudsættes det, at du har læst og accepteret de relevante procedurer.

Individuel sparring og coaching
Rekruttering
Holdforløb og arrangementer
Markedsføring
Referencer
Kontrakter og samhandel

Kontakt os om rekruttering


Thomas Secher

Senior Executive Search Consultant

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.: +45 20 88 72 81

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA