fbpx
Nyhed: INAC en del af top 40 rekrutteringsfirmaer på verdensplan - INAC DK

Nyhed: INAC en del af top 40 bedste rekrutteringsfirmaer globalt

INAC Denmark er den danske afdeling af det internationale rekrutteringsnetværk INAC Global Executive Search, som netop er blevet ranglistet blandt de bedste rekrutteringspartnere i verden.

Mere specifikt er INAC blevet anerkendt som en af verdens 40 bedste rekrutteringspartnere af det store internationale Executive Search-register Hunt Scanlon. Hunt Scanlon foretager hvert år en gennemgribende research af de globale rekrutteringsudbydere, der enten er størst og dominerer markedet, eller som de finder i særlig grad er i stand til at løfte svære rekrutteringsopgaver med et højt niveau af service og kvalitet – for eksempel når der er tale om særligt krævende eller sensitive opgaver. I år er INAC en del af den globale top 40-liste.

> Læs mere om Hunt Scanlons globale top 40-rangliste her

I INAC Denmark bryster vi os især over kvaliteten og det høje internationale niveau i vores rekrutteringsydelser. Vi er derfor stolte og glade over, at INAC anerkendes globalt for sin kvalitet og sit udsyn. Som den globale INAC-organisation siger:

“Making the Global40 ranking consist in a thorough and highly sensitive research on an international level. Thank you to all of our members and partners for their trust, commitment and for helping us thrive!”

> Læs også om undersøgelsens resultat hos INAC Global Executive Search

Vil du vide mere?

Har du brug for råd og vejledning inden for rekruttering? Kontakt os og få sparring på, hvordan du kommer i gang.

Kontakt os


Morten Tange

EXECUTIVE OUTPLACEMENT CONSULTANT

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 20 78 44 24

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i INAC Denmark og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA